Zaterdag 3 april 2021 nieuwe verkoopdag

Beste geïnteresseerde in De Kroon op Kortgene,
Meldt u nu aan voor onze nieuwe verkoopdag op zaterdag 3 april 2021. Tevens is deze dag de start van de verkoop van een nieuwe fase! Hierin worden kavels, (semi) bungalows en 2^1 kapwoningen aangeboden!

Graag nodigen wij u uit op de locatie om de reeds gerealiseerde woningen te komen bekijken en onze nieuwe kroonjuwelen aan u toe te lichten.

In verband met de huidige maatregelen vragen we u van te voren aan te melden. Om drukte te spreiden neemt de makelaar contact met u op om zo het definitieve tijdstip met u kort te sluiten.

Graag tot de 3e april.

Ja, tijdens de start verkoop wil ik rond het volgende tijdstip een makelaar spreken:

  Datum volgende verkoopdag volgt!

  Beste geïnteresseerde in De Kroon op Kortgene,

  Op zaterdag 16 maart a.s. houden wij op de locatie in de Stadspolder een informatiedag. U bent van harte welkom tussen 10.30 – 12.00 uur.

  Tijdens deze informatiedag stellen wij u in de gelegenheid om u te laten informeren over ons project De Kroon op Kortgene, een woningbouwplan met een gouden naam en een gouden collectie! Onze gouden collectie biedt ruimte aan 55 stellen, gezinnen en singels van jong tot oud en andere belangstellenden. Onze gouden collectie omvat vrijstaande woningen, 2^1 kapwoningen, rijwoningen, (semi) bungalows en appartementen.

  Heeft u interesse in een bepaalde woning of een specifieke vraag? Via de onderstaande button kunt u een plek reserveren voor een persoonlijke toelichting door een van de makelaars.

  Graag tot 16 maart tussen 10.30 – 12.00 uur in de tent welke opgesteld zal staan op onze locatie in De Stadspolder te Kortgene. De koffie met lekkers staat klaar!

  Namens team De Kroon op Kortgene,

  Lieneke Eeltink

  Ja, tijdens de start verkoop wil ik rond het volgende tijdstip een makelaar spreken: